IMG_20170820_115225_edited.jpg

OM ANDERS MAINZ APS

logisk perfektionisme

Tømrermester-Anders-Mainz_sort.png
 

I 2007 modtog jeg sammen med mit svendebrev, en udmærkelse og et diplom for flid og godt kammeratskab af Erhvervsskolen Nordsjælland & Dansk Byggeri. Undervejs i min læretid blev jeg udnævnt som årets lærling af Kgs. Lyngby Håndværkerforening samt Johannes Fog. Disse anderkendelser ligger i forlængelse af en indsats hvor det primære har været at yde det bedst mulige hver dag -Og det er netop fundamentet min virksomhed bygger på, og indstillingen der præger mine medarbejdere og jeg selv, hver dag vi møder på arbejde.

PROJEKTSTYRING & ENTREPRISELEDELSE
Entrepriseledelse med entreprisesummer op til 100 mio. kr.

I efteråret 2017, efter en periode som entrepriselederkonsulent hos nogle større entreprenørvirksomheder, besluttede jeg mig, pga. de forhold, byggemetoder og bundlinjefokus jeg oplevede, for at udvikle det bedst mulige hus tilgængeligt med nutidens teknologi og know how. HJEM-navnet er udtryk for at vi skaber levende HJEM med vore hænder og vores håndværk på stedet. Ligeledes understreger det udgangspunktet i bygningerne, ved at gå tilbage til rødderne for essensen i byggeri. Vi bør derfor efter min mening bygge i balance med naturen. Vi bør bygge sundt og ikke afskærme os fra naturen med f.eks. plastik og maskiner. Vi bør skabe en bro mellem miljø, natur, bygning og mennesker med nutidens komfort og teknologi. Og vi bør bygge økonomisk bæredygtigt, med fokus på produktet og fremgangsmåden snarere end bundlinjen. Derfor er resultatet blevet et produkt der kan levere et reelt bæredygtigt alternativ til de mange gængse muligheder der findes i byggebranchen..

 

materiale pyramide.png

Prøv at beregne med materialepyramiden her:

Copyright ved CINARK – Center for Industriel Arkitektur, - Kunstakademiets Arkitektskole / KADK

Samtidig med at vi prøver at leve op til nutidens behov for fremtidens boliger, vil vi gerne opfordre vore besøgende til at se på CO2 pyramiden, og måske tilgå drømmeprojektet med pyramiden i tankerne. Vi rådgiver meget gerne ift. bæredygtige løsninger, men bygger selvfølgelig altid ud fra kundens ønsker og drømme. Vi brænder for tømrerfaget, for at gøre en forskel, og for glade kunder der vender tilbage.

Vi håber siden har inspireret og ser frem til at høre fra jer :)

 

firmafoto

Team mainz 2022, med partnere

Video fra DI Byggeri omkring bæredygtigt byggeri

Dansk-Byggeri-logo_net.png

Dbh,

Anders Mainz

 

Underskrift2.jpg
Byg_Garanti_rgb.gif